Personal Training Amersfoort

personal-coaching-amersfoort

VANWEGE HET CORONAVIRUS HANTEREN WE MOMENTEEL GEREDUCEERDE TARIEVEN VOOR ONZE PERSONAL TRAINING.

NEEM CONTACT OP EN MAAK GEBRUIK VAN DE MOGELIJKHEID OM NU TE STARTEN OP WEG NAAR JOUW FYSIEKE EN MENTALE FITHEID!

 

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Samen gaan we bepalen wat jouw doel is en hoe we dat gaan bereiken.

In deze 1 op 1 sessies gaan we bijvoorbeeld werken aan jouw conditiementale fitheid en algemeen functioneren.

 

Na het bepalen en behalen (!) van jouw doel ben jij klaar om een volgende stap te nemen. Dit kan zijn op sportief gebied of bijvoorbeeld je werksituatie. 

 

Mijn ervaring is dat je door fysieke inspanning beter in je vel gaat zitten en zo meer ontspannen kan omgaan met de uitdagingen die je op je werk of in je privé situatie tegenkomt. 

De fysieke inspanning doen we afwisselend en naar wens in de vorm van Bootcamp, Hardlopen of Fitnessoefeningen. Dat alles steeds in overleg op wisselende buitenlocaties.

 

Voordat we een traject met elkaar aangaan kijken we eerst of er een "klik" tussen ons is. Pas dan gaan we verder met elkaar in gesprek.

 

Deze 1 op 1 sessies zijn ook zeer geschikt als je wat onzeker bent over wat je wil of het prettiger vindt om eerst dit traject te doorlopen voordat je een volgende stap maakt.

 

 

 

Personal trainen Amersfoort

Fitness klinkt jou misschien bekend in de oren maar deelname aan fitnessactiviteiten is minder eenvoudig dan het lijkt. Tussen iedereen in de sportschool de oefeningen doen waarvan je eigenlijk niet precies weet welke oefening het is, maar ja… Iemand vragen hoe het werkt?

 

Personal Coach Amersfoort is dan wellicht wel wat je zoekt! Samen sporten en dan toch alleen met je eigen doelstellingen, personal fitness om de fitheid en conditie te bevorderen.

 

Personal trainer Ton 

Van hardlopen tot trailrunning en skiën is daarnaast bergsport ook niet onbekend. Dat zijn zelfs mijn favoriete sporten!

 

Als personal coach ben ik gediplomeerd hardlooptrainer en sinds 2016 ook AALO gecertificeerd bootcampinstructeur.

Marathons zijn mij niet onbekend, ik heb vele halve en ook hele marathons gelopen. Hiernaast ben ik tijdens mijn vakanties veel te vinden in de bergen.

 

De beleving in het sporten en de energie die je investeert maar ook veelvoudig terugverdiend is een van de waardes die ik met een grote glimlach ervaar. Als personal coach kijk ik er naar uit om mijn ervaring met sport en bewegen ook te laten ervaren door jou.

 

Persoonlijke coaching en de feel good beleving, vanuit dat gevoel heb ik Forever Sport opgericht en open ik nu de mogelijkheid Personal Training Amersfoort aan te gaan met mijn trainingen!

  

 

personal-training-amersfoort

 

 

Niet lekker in je vel of onzeker over jezelf?

Personal training voer ik samen met jou uit in een traject dat aangaan met behulp van 1 op 1 gesprekken tijdens onze personal training sessies.

 

Samen met mij als personal trainer gaan we van start met een vrijblijvende kennismaking en intake. Hier praten we over waar jij aan wilt werken en hoe we dat samen kunnen doen!

 

Daaropvolgend kunnen we wellicht samen vaststellen waar we de uitdaging mee aan kunnen gaan.

 

 

Persoonlijke trainingen

Personal trainen is bij Forever Sport met aspecten van hardlopen, bootcamp, fitness maar ook een stevige wandeling kan geen kwaad in de personal training.

 

Bovendien kan het voeren van een gesprek tijdens de training leiden tot een nog specifieker doel. Wanneer we aan het bewegen zijn kunnen we het hebben over hoe we die doelen gaan bereiken, van klein tot groot!

 

Na het traject moet je klaar en zeker genoeg zijn om in groepsverband te sporten! We hebben gewerkt aan zelfvertrouwen die ons in het dagelijks leven baat zullen brengen.

 

De duur van het personal training traject en welke kant we op gaan wordt vastgelegd in het plan van aanpak waarin je ook zelfstandig kunt bijdragen aan het traject, tussen onze sessies door.

 

Personal trainer Amersfoort en het contact

Als personal trainer en coach ben ik er niet alleen tijdens de trainingen en onze gesprekken. Altijd contact op kunnen nemen is een must in dit traject, van kleine tot grote vragen. Bovendien is al het contact iedere keer een kleine bijdrage aan ons traject, zo bereiken we nog sneller en nog beter jouw doelen!

 

Een groot voordeel van onze trainingsomgeving is dat de ruimte onbeperkt is! We trainen namelijk in de grootste gym van Amersfoort, BUITEN!

 

We willen toch niet beperkt worden door een fitnessruimte en wat dumbells? We zijn van alle markten thuis wanneer we buiten een echte personal training Amersfoort doen. Tevens kunnen we regelmatig wisselen van locatie en is iedere training niet alleen verschillend maar ook de omgeving.

 

Desalniettemin is het ook mogelijk om op locatie of dicht bij jou thuis de training te doen, zonder extra kosten.

 

Kosten personal training Amersfoort

Benieuwd naar de kosten van mijn personal training en coaching?

Stuur mij een Whatsapp bericht, dan krijg je direct respons!

 

 

 

Prijzen voor Personal Training zijn afhankelijk van de duur of het aantal sessies dat we afspreken.